:: početna  :: o nama   :: Uvjeti korištenja
   
 
Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.
 
  :: reklame i natpisi :: audio - video - multimedia :: digital signage :: urbana oprema za biciklizam :: cikloturizam
   
Projekt KULTUR

Projekt je zamišljen kao sustav za povećanje dostupnosti informacija o Čakovcu te pojačanje turističkog i kulturnog imidža grada.

Sam projekt sastoji se od nekoliko cjelina - izrađene i obilježene su tematske staze, postavljeni info panoi, izdana nova brošura grada, postavljene panoramske kamere, info kiosci i veliki LED ekran od 12m2 smješten na najatraktivnijoj lokaciji u gradu - Centru za kulturu, sve zajedno namijenjeno informiranju građana i posjetitelja o aktualnim događanjima u Čakovcu, raznim manifestacijama, predstavama, sportskim sadržajima, sajmovima i sl., a visoka kvaliteta rezolucije i ugrađena tehnologija omogućava vidljivost i dinamičnost informacija na prostoru cijelog trga.

Kako je projekt od samog početka koncipiran kao samoodrživ (što je i uvjet EU projekata), dio prostora predviđen je i za oglašavanje najatraktivnijih tvrtki koje su spremne prikazati svoje promo materijale, djelatnost, proizvode na ovom digitalnom sistemu informiranja.DIGITALNO OGLAŠAVANJE
- LED ekran u centru Čakovca

Dinamičan i vidljiv prikaz informacija i najbolja lokacija

”Nove generacije naviknute na digitalno doba zahtijevaju kompleksnije oglašavanje i klasični im načini više nisu atraktivni, ... evoluciji koja je zahvatila sve medije i sadržaje, ... neki se oglašivači snalaze, a neki gube, no neminovno jest da se navike i korisnici mijenjaju.”

Digitalno oglašavanje podrazumijeva slanje vizualnih poruka kroz ekrane na nekom javnom mjestu. Takvo oglašavanje omogućava direktnu komunikaciju s potencijalnim kupcem i čini masovnu komunikaciju djelotvornijom.

Dinamična slika vrlo je efikasan način pristupa osobi u usporedbi s tradicionalnim statičkim načinima oglašavanja i informiranja. Izuzetno je visoka receptivnost potrošača na ovakav tip oglašavanja. Vizualni doživljaj prikazane informacije na digitalnom info panou je jedinstven, a kvalitetan sadržaj ne može ostati nezamjećen.

Marketing se najvećim dijelom koncentrira na privlačenje potrošaća na prodajna mjesta - digitalno oglašavanje omogućava integraciju Vaše strategije s point-of-decision marketingom. Svjetski trendovi pokazuju napuštanje tradicionalnog pristupa i tiskanih plakata, te zaokret prema digitalnoj tehnologiji koja nudi daleko više mogućnosti i atraktivniji prikaz sadržaja.
Digitalno je oglašavanje jedan od najbrže rastućih segmenata oglašavanja baš zbog mogućnosti istodobnog prikaza velikog broja multimedijalnih formata, od jednostavnog teksta i slike, do video zapisa u visokoj rezoluciji i naprednog programiranja redosljeda reprodukcije (scheduling).

Prikaz Vaše djelatnosti, promo spota, logotipa, naziva poduzeća ili proizvoda, na atraktivnoj lokaciji doprinosi i image-u tvrtke i definira pripadnost lokaciji.

Dobivate fleksibilnost i prilagodljivost Vama i Vašim potrebama kao ni od jednog drugog medija, frekvenciju i ekskluzivnost (najveća frekvencija ljudi koji svakodnevno prolaze glavnim gradskim trgom svakako su značajan razlog oglašavanja na info panou). Velik broj prikaza: 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana godišnje.

Vaša informacija se prikazuje najmanje 120 puta svaki dan, u samom gradskom središtu. Šaljete informaciju direktno (svaki prolaznik u trenutku prikaza primjetit će Vaš oglas), kroz najsuvremeniju tehnologiju (Full Color LED Display) na kome možete prikazati sve vaše oglase, slike, animaciju ... jedini limit je mašta!

Dobivate najefikasniji oglas.

Prikazati se mogu sve vrste formata (jpg, avi, gif, swf, mpeg...) tako da i Vaši sadržaji koje imate pripremljene za TV oglašavanje ili na web stranici ili bilo kojem digitalnom obliku mogu biti prikazani. Visoka rezolucija i vidljivost, atraktivna lokacija, neograničene mogućnosti prikaza sadržaja, veliki format i vrijeme prikaza od 24 sata!


Sadržaji prikaza na led ekranu

Sistem prikaza podjeljen je u blokove:
info blok (aktualna događanja)
program CZK
vrijeme
gradski motivi
komercijalni oglasi
digitalne izložbe
posebni uvjeti korištenja ekrana (dodatni ekran uz pozsornicu i programe - koncerti, sport, revije, ...)

Svi sadržaji (osim komercijalnih oglasa) se prikazuju slijedom kako se prijavljuju, a učestalost prikaza ovisi o broju sadržaja. Svaki blok prikaza može imati pokrovitelje (uz svaki blok najviše 3 pokrovitelja iz različitih područja djelovanja).

Blok komercijalnih oglasa prikazuje se najmanje 4x unutar svakog sata. Vrijeme prikaza svakog pojedinog oglasa je do 15 sekundi. Na oglase koji traju duže od predviđenog obračunavaju se dodatne sekunde, prema važećem cjeniku.

Oglasi pokrovitelja se prikazuju uz svaki pojedini blok prikaza. Najviše može biti do 3 oglasa u slijedu uz jedan blok. Pokroviteljski oglasi ne mogu biti iz iste djelatnosti. Za pokrovitelje se primjenjuje poseban cjenik.

Oglas uz prikaz sata
U ovoj opciji na korištenje se daje 1/3 ekrana kad je na njemu prikazano točno vrijeme.

Oglasi uz info kioske
oglasi u ”screen saver modu” - kad se ne pretražuju sadržaji (oglas je vidljiv svakom prolazniku uz kiosk)
oglasi unutar sadržaja info kioska (svaka grupa informacija može imati svoje pokrovitelje)


Primjeri digitalnog oglašavanja

slike (.jpg, .gif, .png, ...)

.gif animacije

.swf animacije (Flash)

.ppt animacije (PowerPoint)

film formati (.avi, .mov, ...)
 
 
 
   
:: iz galerije
     
 
:: Reklame i natpisi
  ...više
     
 
:: Audio - video - multimedia
  ...više
     
 
:: Digital signage
  ...više
 
 

  © 2005. eltel d.o.o. :: sva prava pridržana :: T.. +385 40 364 270 :: F.. +385 40 364 944 :: E.. eltel@eltel.com :: web by m2m