početna        o nama

reklame i natpisi        audio - video - multimedia        digital signage        info pano

 

Poduzeće Eltel d.o.o. posluje od 1992. godine i u vlastitim prostorima objedinjuje niz različitih djelatnosti, podjeljenih u zasebne cjeline. U mogućnosti smo izvesti najzahtjevnije projekte u skladnu s našim djelatnostima. Redovito se osposobljavamo i primjenjujemo nove tehnologije kako bi što bolje mogli obavljati zahtjeve koje nam nameće tržište.


Osnovne grane djelatnosti su nam:


- izrada reklama i predmeta vizualne signalizacije, svjetleće reklame, natpisne ploče, totemi, monoliti, putokazi, cestovne oznake, piktogrami, info panoi, oslikavanje, reklame na vozilima, natpisi za izloge, kompjutersko izrezivanje i graviranje, digitalni tisak na raznovrsne materijale, izrada predmeta od plexiglasa, 3D naljepnice (domes), a u mogućnosti smo izraditi pojedinačne artikle, kao i veće serije, ovisno od zahtjeva naručitelja

U novije vrijeme, napretkom i primjenom elektronike i multimedie, izrađujemo višenamjenske reklamne elemente, pasivne i interaktivne, ugrađujući LED, LCD i plazma ekrane sa mogučnošću programiranog prikaza (info display, prezentacijski kiosk, digitalni izlog, hologram pano,.. )

Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenost i zahtjevnost posla.Pri izradi predmeta vizualne signalizacije i reklama nudimo kompletnu uslugu, od izrade idejnog rješenja, dizajna, prilagodbe tehnologije izvedbe, same izrade, do montaže.

Folije koje koristimo, proširili smo sa paletom zaštitnih i dekorativnih folija za zgrade i vozila (zaštita od sunca, UV zračenja, topline, blještanja, kao i folijama za zatamnjivanje vozila, sigurnosne i dekorativnefolije.


Prije nekoliko godina s partnerima smo osnovali novu tvrtku Multimedia, koja se bavi grafičkim dizajnom, izradom digitalnih aplikacija, promotivnih materijala, multimediom pa smo i u tom segmentu ostvarili dobru suradnju sa klijentima i tako osigurali kompletnu uslugu na jednom mjestu.


- audio - video - multimedia (projektiranje, nabavka, ugradnja i iznajmljivanje audio, video i multimedijalne opreme, razglasa, projektora i ekrana,..) Naše poslovanje temelji se na direktnom kontaktu s klijentom, uvidom u prostor korištenja i potrebama samog korisnika, te prilagođavanjem opreme tim zahtjevima. Stalno praćenje i primjena novih tehnologija te mogućnost prezentacije i prilagodba za što jednostavnijom upotrebom, montaža sustava na samom mjestu korištenja i postprodajna suradnja naše su prednosti, a zadovoljni korisnici motivacija i nagrada za rad. Opremu instaliramo u poslovnim ali i stambenim objektima, prezentacijskim dvoranama, sajmovima, proizvodnim pogonima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim i sportskim objektima.


- IT podrška obuhvaća instalaciju i podešavanje operativnih sustava Microsoft Windows na novokupljenim računalima, popravak (reinstalacija) na postojećim, rješavanje problema uzrokovanih virusom, adware-om i spyware-om, arhiviranje podataka, podešavanje internet konekcije, podešavanje kućne mreže kako za privatne, tako i za male poslovne korisnike.


Neke od naših izvedbi možete pogledati na web stranici, a za dodatne informacije stojimo na raspolaganju

Naziv:

ELTEL d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za elektroniku, konzalting i posredovanje


Sjedište:

Čakovec, Buzovečka 77


Sud:

Trgovački sud u Varaždinu

MBS: 070050920

MB: 0221082

OIB: 93280000443


Računi:

Međimurska banka d.d.

Čakovec, Valenta Morandinija 37

br.: 2392007-1100032463


Privredna banka Zagreb d.d.

Zagreb, Račkoga 6

br.: 2340009-1100196517


Devizni račun:

Međimurska banka d.d.

Čakovec, Valenta Morandinija 37

br.: 2392007-1100032463

IBAN: HR78 2392 0071 1000 3246 3

SWIFT/BIC: MBCKHR2X


Temeljni kapital:

120.000,00 kn


Članovi uprave:

Davor Fileš

direktor


Telefon:

++385 (0)40 364 270

Telefax:

++385 (0)40 364 944

E-mail:

eltel@eltel.com

Web:

www.eltel.com