početna        o nama

reklame i natpisi        audio - video - multimedia        digital signage        info pano

 

U svjetleće reklame ugrađuju se različiti rasvjetni elementi, ovisno od zahtjevnosti naručitelja. U novije vrijeme LED rasvjeta dominira nad dosadašnjim neon i fluo elementima. Jednostavnija montaža, dulji vijek trajanja, gotovo neograničen izbor boja (RGB) i razni efekti koji se mogu nadograđivati dovoljan su razlog za preporuku. Za sve svjetleće reklame također izvodimo elektroinstalacije i priključke na mrežu te ih ugrađujemo na objekte bez obzira na zahtjevnost posla (visina, udaljenost, težina, ...) raspolažući pri tom kvalitetnom opremom. Na sve naše proizvode i izvedene radove dajemo jamstvo od minimalno 12 mjeseci.

  Od pleksiglasa izrađujemo sve vrste reklama, različite predmete i zahtjevane forme termičkim oblikovanjem, rezanjem, ljepljenjem, i savijanjem raspolažući pri tom širokom paletom boja.

  Digitalnim tiskom, kompjutorskim izrezivanjem i pismoslikarskim tehnikama koristimo se pri izradi oslikanih reklama bojama i izradi natpisa samoljepljivim folijama. Takve natpise apliciramo na sve podloge:plastiku, lim, staklo, zidove, tende, panoe, putokaze za koje prema potrebi izrađujemo noseće konstrukcije.

Pri izradi reklama koristimo se i tehnikom graviranja (laser, CNC), kao i sitotiskom.

  U novije vrijeme, napretkom i primjenom elektronike i multimedie, izrađujemo višenamjenske reklamne elemente, pasivne i interaktivne, ugrađujući LED, LCD i plazma ekrane sa mogučnošću programiranog prikaza (info display, prezentacijski kiosk, digitalni izlog, hologram pano,.. )

Radove konstantno izvodimo na cijelom području Hrvatske bez obzira na udaljenost i zahtjevnost posla.

  U galeriji radova možete pogledati dio naših izvedbi, a u mogućnosti smo izraditi i najzahtjevnije projekte, te osim pojedinačnih dizajniranih reklama, izrađujemo i tipske reklame, kao i veće serije proizvoda..

  Sa zadovoljstvom ističemo i plasman naših proizvoda putem mreže suradnika odnosno, marketing agencija i poduzeća za opremanje objekata.